fbpx

Gottlådan

Börja med att bestämma vilken storlek du vill ha på din Gottlåda.
Storlekarna är uppdelade efter hundens vikt.
Liten = 1 – 9 kg
Mellan = 10 – 20 kg
Stor = 20 kg+

Varje månad slinker Gottlådan rakt ner i din brevlåda! Du slipper alltså både aviseringar samt att släpa dig ner till närmaste utlämningsställe. Tillsammans med varje Gottlåda följer fakturan med. Du har 30 dagar på dig att betala denne.
Du betalar alltså endast efter att du fått smaskigheterna.

Med en prenumeration på vår Gottlåda kan du vara säker på att du har en nöjd hund! Godiset är noggrant utvalt och håller absolut högsta kvalité!
Inte nog med att det är massa smaskigheter i, i varje låda får du även med instruktioner på lätta trix du kan träna med hunden. Så ni får lite extra kvalitetstid ihop!

Bestäm storlek på din Gottlåda nedan

I våra lådor hittar du endast godis av absolut högsta kvalitet. Bland varumärkena du hittar i lådan finns: Oscars, Essential Foods, Whimzees, Paws, Buster osv.

Tillsammans med varje låda får du en faktura, du har då hela 30 dagar på dig att betala denna. Vill du hellre betala med kort eller autogiro? Tveka inte på att kontakta vår hundtjänst.

Du avslutar enkelt prenumerationen genom att maila till info(snabel-a)hundtillhund.se Du måste dock avsluta abonnemanget senast 10 dagar innan nästa utskick.

Våra godislådor levereras direkt i brevlådan, så du slipper gå till ditt ombud för att hämta ut det. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig.

Lådorna skickas ut den första vardagen i månaden. Det ska inte ta mer än 3 arbetsdagar innan paketet ligger i brevlådan.

You've just added this product to the cart: