Om oss

Hur allt började – idén om den perfekta hundbutiken
Som ägare till en stor hund har jag alltid kämpat för att hitta halsband och täcken i rätt storlek, bäddar som faktiskt klarar av 60 kg hund utan att det känns som att man ligger på golvet (japp, jag har själv provlegat) och tuggben som räcker i mer än fem minuter (de stora tuggbenen och dentasticksen är alltid slut!).

När min bästa vän skaffade en hund som är raka motsatsen till min, märkte vi att utbudet för små hundar var lika dåligt som för stora. Efter att ha letat igenom hela stan efter täcken och regnkläder utan att hitta något som både såg bra ut och fanns i rätt storlek fick vi nog.

Det var bara att konstatera att marknadens butiker med hundprodukter inte höll måttet för oss i fråga om utbud och kvalitet.

Kort och gott, idén till en butik som tänker på alla hundar utifrån deras vitt skilda behov var född. En bonus var att kunna sälja extra snygga och roliga produkter, sådant som man alltid önskat att man kunde hitta i en hundbutik.

Tanken bakom Hund-till-Hund är att erbjuda riktigt bra och funktionella produkter till alla  hundar, oavsett storlek och typ. Vårt fokus är hundens behov, bekvämlighet och glädje.

Vi vill också erbjuda det där lilla extra när det kommer till smarta lösningar, snygga produkter och roliga saker som livar upp tillvaron för både hund och ägare.

Hundarna som inspirerat till butiken och som fortsätter att inspirera oss dagligen med sina olika, men minst lika härliga, karaktärer heter BjörneMyra och Boss.

Björne, Myra och Boss kommer hjälpa till här i butiken med att testa och utvärdera produkter. De kommer givetvis även att tipsa om sina favoritprodukter!

Med ett tydligt fokus enbart på hunden, dess behov och bekvämlighet, lägger vi äntligen grunden för en ny typ av butik. Här ska du kunna hitta allt du behöver på ett och samma ställe, utan att leta som en tok bland butiker som inte fokuserar på enbart produkter för hund. Du ska även kunna få tag på lite mer exklusiva och roliga produkter som annars kan vara svåra att hitta.

Vår hundpanel letar ständigt efter nya produkter, så fortsätt att hålla koll på sidan och hör gärna av er om ni har några önskemål, frågor eller funderingar.

Vad vi erbjuder dig

Vi levererar din beställning så fort vi bara kan med Postens varubrev eller DB Schenker
Att vi har unika, och väldigt uppskattade produkter innebär inte att de är dyra
Hos oss kan du betala med kort i vår supersäkra krypterade lösning genom vår samarbetspartner Payson
Du kan alltid mejla oss. Vi kollar mejlen varje dag kontinuerligt och svarar så fort vi kan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *